Onze Cattery

Onze poezen lopen vrij rond in ons huis. Aangezien wij geen dekkaters hebben, mogen ze het volledige huis verkennen. De kittens verblijven de eerste weken in de werpkist en kittenren. Aan de leeftijd van 6 à 7 weken mogen ook zij onder het goedkeurend oog van hun poezenmama op verkenning in huis. De kittenren blijft echter een veilige haven waar ze zich, indien gewenst, in kunnen terugtrekken.

We vinden het heel belangrijk dat onze kittens meeleven in huis, zo leren ze alle dagdagelijkse geluiden goed kennen, leren ze omgaan met andere huisdieren en kinderen. We hebben 3 kinderen van 8, 6 en 3 jaar oud, dus qua socialisatie kan dat al tellen. Onze kinderen hebben geleerd om op een heel respectvolle en voorzichtige manier om te gaan met dieren, we zijn ervan overtuigd dat dit zowel onze kinderen als de kittens enkel maar ten goede komt.

Alle kittens leren ook goed wennen aan hondjes, we hebben namelijk een heel lieve cavalier king charles spaniel, van 5 jaar oud en een labrador retriever van 10 jaar oud, 2 hele lieve hondjes die geen vlieg kwaad doen.

Deze fotootjes geven alvast een idee van de kattenspeelkamer in ons huis :-), maar zoals gezegd lopen onze katjes vrij rond in het ganse huis. Ze beschikken tevens over een kattenren waarin ze mogen spelen bij mooi weer.