Onze Cattery

Onze poezen lopen vrij rond in ons huis. Aangezien wij geen dekkaters hebben, mogen ze het volledige huis verkennen. De kittens verblijven de eerste weken in de werpkist en kittenren. Aan de leeftijd van 6 à 7 weken mogen ook zij onder het goedkeurend oog van hun poezenmama op verkenning in huis. De kittenren blijft echter een veilige haven waar ze zich, indien gewenst, in kunnen terugtrekken. Voor hun eigen veiligheid laten we de kittens wel niet boven spelen (je weet maar nooit dat ze een trede missen op onze trap).

We vinden het heel belangrijk dat onze kittens meeleven in huis, zo leren ze alle dagdagelijkse geluiden goed kennen en leren ze omgaan met andere huisdieren en kinderen. We hebben 3 kinderen van 9, 7 en 3 jaar oud. Onze kinderen hebben geleerd om op ‘n heel respectvolle en voorzichtige manier om te gaan met dieren, we zijn ervan overtuigd dat dit zowel onze kinderen als de kittens enkel maar ten goede komt.

Alle kittens leren ook goed wennen aan honden, we hebben namelijk een heel lieve cavalier king charles spaniel, van 6 jaar oud, een labrador retriever van 11 jaar oud en een dwergteckeltje van 1 jaar, het zijn 3 hele lieve hondjes die geen vlieg kwaad doen.

Er staan verschillende krabmeubels en slaapplekjes verspreid in ons huis, zodat onze poezen voldoende keuze hebben waar ze willen spelen en slapen.