Vandaag was een bijzondere dag voor ons. Toshje is inmiddels 4 weekjes jong, het werd dus hoog tijd om een bezoekje te brengen aan dat patatje! Het was ontroerend mooi om te zien hoe goed haar mama voor Tosh en haar twee zusjes zorgt. De mama heet Izumi van SteBergh. Fabienne van ‘t Cattleyahof wist te vertellen dat ze niet wijkt van hun zijde, prachtig toch! We mochten ook even op bezoek bij papa Haribo Van Walder, een echte lieve grote knuffelbeer, in hetzelfde mooie fawn kleurtje als onze Tosh.

Onlangs behaalde hij trouwens de titel van Groot Europees kampioen, van goede genen gesproken. Dat beloofd voor onze toekomstige kittens!

En nu is het alleen nog twee héél lange maanden aftellen en verlangen naar de komst van ons klein beertje.

PS = Waarom kozen we voor de naam Tosh? Onze kater heet Mac dus hebben we nu een Mac & Tosh ;-).