In onze zoektocht naar een goede fokker kwamen we o.a. Fabienne Joosen tegen van Cattery Van ‘t Cattleyahof.

Fabienne heeft reeds vele jaren ervaring dankzij haar eigen cattery met britse kort- en langharen, maar is daarnaast ook voorzitter van de kattenvereniging F.V.K.. Met haar eigen poezen en katers neemt ze bovendien ook regelmatig deel aan shows. Als startende cattery kunnen wij er maar van dromen om met iemand met zoveel ervaring in de britse korthaarwereld in zee te mogen gaan.

We hadden dan ook meteen een goed gevoel na ons eerste contact per mail en plaatsten ons op de wachtlijst voor een poesje.
Eind januari 2019 kregen we plots goed nieuws in onze mailbox = haar poes had zonet haar eerste nestje gekregen, samen met de papa en tevens Groot Europees kampioen Haribo Van Walder.

Er werden 4 kittens geboren, waarvan ééntje het jammergenoeg niet heeft gehaald. 2 blauwe britjes en één fawn, 3 zusjes bleven over. Aanvankelijk ging onze voorkeur uit naar een blauw brits korthaartje, maar bij het zien van de eerste foto’s van het nestje, smolt ons hart helemaal en kozen we toch voor het fawn-kleurige poesje = onze Tosh was een feit!